Att göra i Kulltorp 

Gå på picknick! Det finns många natursköna pärlor på gångavstånd.
Granne med bokskogen. Här finns grillplats, sittplatser under tak och sen liten skogsscen. Så vackert att vistas här året om. Krispigt grönt på våren, i all sin prakt och svalkande på sommaren, för att inte tala om färgerna på hösten, och på vintern är fårhagen en bra pulkabacke.

Sjöarna året om. I närheten finns flera sjöar, men vi tycker att Albosjön är finast. Badplatsen är fint belägen och skuggas av tallar. Fast den är liten finns här omklädningsrum, utedass och grillplats. Här har vi en roddbåt för uthyrning. Mer info finns på boendet. Fiskekort löser ni i lanthandeln. 
Björsbo camping har också en fin badplats. Besök deras sida här: https:/www.bjorsbo.nu  De har en vedeldad bastu precis på stranden som man kan hyra. 

Gå på safari. I Kulltorp är det aldrig långt till en häst, ko eller fårhage. 

Gå, cykla eller kanske springa? Det är bara 50m till elljusspåret som är en upplyst skogsslinga på ca 2km. Här kan man även gå X-rundan, en digital tipspromenad.
Vill man hålla sig på asfalt så kan vi rekommendera en tur runt Albosjön. 
Lätt att hitta är cykelvägen mot Hillerstorp där du kan vika av mot High Chaparral och ta skogsvägen tillbaka. 
Det finns mängder av fina rundor i blandad terräng och högt upp på höjderna. Fråga oss gärna!  


Bara ett stenkast bort ligger Kulltorpsskolan. Där finns fotbollsplan, lekpark och gympasal man kan hyra här www.gnosjo.se.